Advertisement

Πασ Γιαννινα Σημα : Asteras Tripolhs Dyo Kroysmata Enopsei Pas Giannina / Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική.

Πασ Γιαννινα Σημα : Asteras Tripolhs Dyo Kroysmata Enopsei Pas Giannina / Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική.. Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον παναιτωλικό, το μεσημέρι του σαββάτου (24/4, 15:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της σούπερ λίγκας 1, με την σκέψη όλων στους ηπειρώτες να είναι στον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον ολυμπιακό (28/4, 19:00). Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα της ηπείρου μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορίας της στο κύπελλο η έδρα του πασ είναι το εθνικό στάδιο ιωαννίνων «οι ζωσιμάδες» και φιλοξενεί περίπου 7.500 θεατές. Παρακολουθήστε ζωντανά, την εξέλιξη της αναμέτρησης, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, της super league, ανάμεσα στον πασ γιάννινα και τον παναιτωλικό. Contact πασ γιάννινα on messenger.

Τον κράταει «ζωντανό» ο μπαρμπόσα. Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική. Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των playout της super league, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος προσωπικού της ομάδας των ιωαννίνων. Έχασε και απ' τον οφη την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας, σε ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Βαθμούς, για να έχουν «ήσυχο το κεφάλι» τους, χρειάζονται ατρόμητος και λαμία που κοντράρονται στο περιστέρι ενώ ένα.

Rologia Ellhnikwn Omadwn Woodandust
Rologia Ellhnikwn Omadwn Woodandust from woodandust.gr
Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Δείτε πως άνοιξε το σκορ ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα. Η ομάδα της ηπείρου μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορίας της στο κύπελλο η έδρα του πασ είναι το εθνικό στάδιο ιωαννίνων «οι ζωσιμάδες» και φιλοξενεί περίπου 7.500 θεατές. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Ο πασ γιάννινα γίνεται σήμερα ο πενηντάρης της καρδιάς μας και ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του την ερχόμενη πέμπτη, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα του europa league. Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1. Ο πασ γιάννινα προσέφυγε στο διαιτητικό της επο και ζητά την ακύρωση της απόφασης αλλαγής έδρας στο ματς κυπέλλου με τον παναθηναϊκό. Οι αγρινιώτες φιλοξενούνται στα γιάννινα από τον τοπικό πασ που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό (μεγάλη τετάρτη, 19:00).

Οι αγρινιώτες φιλοξενούνται στα γιάννινα από τον τοπικό πασ που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό (μεγάλη τετάρτη, 19:00).

Παρακολουθήστε ζωντανά, την εξέλιξη της αναμέτρησης, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, της super league, ανάμεσα στον πασ γιάννινα και τον παναιτωλικό. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Ο πασ γιάννινα γίνεται σήμερα ο πενηντάρης της καρδιάς μας και ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του την ερχόμενη πέμπτη, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα του europa league. Χάρη στο τέρμα του μπαρμπόσα η ομάδα του τραϊανού δέλλα πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στη super league. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Η ομάδα της ηπείρου μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορίας της στο κύπελλο η έδρα του πασ είναι το εθνικό στάδιο ιωαννίνων «οι ζωσιμάδες» και φιλοξενεί περίπου 7.500 θεατές. Ο πασ γιάννινα προσέφυγε στο διαιτητικό της επο και ζητά την ακύρωση της απόφασης αλλαγής έδρας στο ματς κυπέλλου με τον παναθηναϊκό. Μια από τις ιστορικές ενδεκάδες του πασ γιάννινα. Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των playout της super league, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος προσωπικού της ομάδας των ιωαννίνων. Τη δεκαετία του '80 συνεχίστηκε η φθίνουσα πορεία και σχεδόν κάθε χρόνο η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό. Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός. Υπήρξε και υπάρχει όπλο τεράστιο για την ομάδα.

Μεγάλο διπλό του πανιωνίου στους 'ζωσιμάδες' επί του πασ γιάννινα. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Μάλιστα, επί δύο συνεχόμενες χρονιές σώθηκε έπειτα από αγώνες μπαράζ: Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός.

Neo Shma Gia Thn Ae Giannena Sportsioannina Gr To A8lhtiko Portal Ths Hpeiroy
Neo Shma Gia Thn Ae Giannena Sportsioannina Gr To A8lhtiko Portal Ths Hpeiroy from www.sportsioannina.gr
Χάρη στο γκολ του έλντερ. Μάλιστα, επί δύο συνεχόμενες χρονιές σώθηκε έπειτα από αγώνες μπαράζ: Μεγάλο διπλό του πανιωνίου στους 'ζωσιμάδες' επί του πασ γιάννινα. Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1. Το σύνολο του τραϊανού δέλλα θέλει πάση θυσία τη νίκη με στόχο να πάρει βαθμολογική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης! Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης.

Παρακολουθήστε ζωντανά, την εξέλιξη της αναμέτρησης, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, της super league, ανάμεσα στον πασ γιάννινα και τον παναιτωλικό.

Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα. Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1. Ο πασ γιάννινα γίνεται σήμερα ο πενηντάρης της καρδιάς μας και ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του την ερχόμενη πέμπτη, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα του europa league. Contact πασ γιάννινα on messenger. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των playout της super league, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος προσωπικού της ομάδας των ιωαννίνων. Χάρη στο τέρμα του μπαρμπόσα η ομάδα του τραϊανού δέλλα πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στη super league. Τη δεκαετία του '80 συνεχίστηκε η φθίνουσα πορεία και σχεδόν κάθε χρόνο η ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό. Οι αγρινιώτες φιλοξενούνται στα γιάννινα από τον τοπικό πασ που έχει να σκέφτεται και τον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με τον ολυμπιακό (μεγάλη τετάρτη, 19:00). Ο θανάσης τζήλος θα είναι τελικά ο άνθρωπος που θα σφυρίξει τον. Βαθμούς, για να έχουν «ήσυχο το κεφάλι» τους, χρειάζονται ατρόμητος και λαμία που κοντράρονται στο περιστέρι ενώ ένα. Παρακολουθήστε ζωντανά, την εξέλιξη της αναμέτρησης, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ, της super league, ανάμεσα στον πασ γιάννινα και τον παναιτωλικό. Οι οπαδοί του πασ γιάννινα, λίγο πριν τον εντός έδρας αγώνα που δίνει η ομάδα τους, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ απέναντι στον παναιτωλικό ανάρτησαν πανό, το οποίο έγραψε στα αγγλικά «αγάπα το ποδόσφαιρο, μίσησε το κέρδος» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στείλουν το μήνυμα ότι.

Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα. Οι οπαδοί του πασ γιάννινα, λίγο πριν τον εντός έδρας αγώνα που δίνει η ομάδα τους, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ απέναντι στον παναιτωλικό ανάρτησαν πανό, το οποίο έγραψε στα αγγλικά «αγάπα το ποδόσφαιρο, μίσησε το κέρδος» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στείλουν το μήνυμα ότι. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Μάλιστα, επί δύο συνεχόμενες χρονιές σώθηκε έπειτα από αγώνες μπαράζ:

Bikos Pas Giannina Bc Paraithsh Dioikoysas Epitrophs Gosports Gr
Bikos Pas Giannina Bc Paraithsh Dioikoysas Epitrophs Gosports Gr from i2.wp.com
Ο πασ γιάννινα υποδέχεται τον παναιτωλικό, το μεσημέρι του σαββάτου (24/4, 15:00), για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ της σούπερ λίγκας 1, με την σκέψη όλων στους ηπειρώτες να είναι στον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον ολυμπιακό (28/4, 19:00). Σπουδαίο βήμα παραμονής στη super league έκανε στους «ζωσιμάδες» ο παναιτωλικός. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Με γκολ του μπαρμπόσα στο 20ο λεπτό, με κεφαλιά, ο παναιτωλικός ανοίγει το σκορ στα γιάννινα κόντρα στον πασ. Δείτε πως άνοιξε το σκορ ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα. «διπλό»… σωτηρίας για παναιτωλικό στα γιάννενα. Contact πασ γιάννινα on messenger.

Δείτε πως άνοιξε το σκορ ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα.

Ο πασ γιάννινα γίνεται σήμερα ο πενηντάρης της καρδιάς μας και ετοιμάζεται για μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας του την ερχόμενη πέμπτη, όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνα του europa league. Η ομάδα της ηπείρου μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορίας της στο κύπελλο η έδρα του πασ είναι το εθνικό στάδιο ιωαννίνων «οι ζωσιμάδες» και φιλοξενεί περίπου 7.500 θεατές. Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1. Ο πετράκης θέλησε έτσι να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά κάτι τέτοιο δεν απέδωσε σε κανονική ροή αγώνα. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. O πασ γιάννινα κοντράρεται με τον παναιτωλικό. Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της super league με τις δύο ομάδες να αναζητούν τους βαθμούς της νίκης. Δείτε πως άνοιξε το σκορ ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα. Όλα είναι έτοιμα για το παιχνίδι του πασ γιάννινα με τον παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική των playout της super league, καθώς υπήρχαν ανησυχίες για αναβολή λόγω κρούσματος κορονοϊού που εντοπίστηκε σε μέλος προσωπικού της ομάδας των ιωαννίνων. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για πασ γιαννινα στο to10.gr. Οι οπαδοί του πασ γιάννινα, λίγο πριν τον εντός έδρας αγώνα που δίνει η ομάδα τους, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ απέναντι στον παναιτωλικό ανάρτησαν πανό, το οποίο έγραψε στα αγγλικά «αγάπα το ποδόσφαιρο, μίσησε το κέρδος» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να στείλουν το μήνυμα ότι. Στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, στις. Παίζει καλά, έχει πλάνο και σχέδιο, ωστόσο εσχάτως δεν παίρνει αποτελέσματα.

Ο πασ γιάννινα προσέφυγε στο διαιτητικό της επο και ζητά την ακύρωση της απόφασης αλλαγής έδρας στο ματς κυπέλλου με τον παναθηναϊκό πασ γιαννινα. Στους ζωσιμάδες αγωνίζεται σήμερα (24/4, 15:00) ο παναιτωλικός κόντρα στον πασ γιάννινα για την 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των play out της super league 1.

Posting Komentar

0 Komentar