Advertisement

Kktc Halil Falyalı - Jun 01, 2021 · vahşeti̇n hesabi sorulmali.

Kktc Halil Falyalı - Jun 01, 2021 · vahşeti̇n hesabi sorulmali.. May 25, 2021 · × dikkat! Jun 01, 2021 · falyalı istediği gibi siyasete müdahale ediyor. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen üye/üyeler'e aittir. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi.

Jun 05, 2021 · halil falyalı. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor.

Halil Falyalı'dan Pile ve Gazimağusa'ya yardım
Halil Falyalı'dan Pile ve Gazimağusa'ya yardım from www.gundemkibris.com
Jun 05, 2021 · halil falyalı. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. May 23, 2021 · halil falyalı. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. May 25, 2021 · × dikkat!

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi.

May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. May 25, 2021 · × dikkat! Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor.

May 25, 2021 · × dikkat! Jun 05, 2021 · halil falyalı. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. May 23, 2021 · halil falyalı. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş.

Halil Falyalı yardımlarına devam ediyor
Halil Falyalı yardımlarına devam ediyor from www.gundemkibris.com
May 23, 2021 · halil falyalı. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Ulusal birlik partisi'ni (ubp) finanse ediyor. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi.

Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal.

May 23, 2021 · halil falyalı. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… May 25, 2021 · × dikkat! Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu.

Sedat peker, kktc'de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği halil falyalı hakkında, herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. May 23, 2021 · halil falyalı. May 25, 2021 · × dikkat! May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor.

Falyalı: "Beklenen ilaçları getirip teslim ettik, her şey ...
Falyalı: "Beklenen ilaçları getirip teslim ettik, her şey ... from www.gundemkibris.com
Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. May 27, 2021 · falyalı'nın kktc cumhurbaşkanı ersin tatar ile de yakın ilişkisinin bulunduğunu iddia eden kalyoncu, "tatar, falyalı'yı lokantasının açılışına katılacak kadar iyi tanıyor. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur. Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor. Ubp'nin para kaynağı direkt halil falyalı'nın kendisi.

Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen üye/üyeler'e aittir.

Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu. Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkartılan sedat peker'in mehmet ağar ve erkam yıldırım ile birlikte uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı suçlamasında bulunduğu kktc'li iş insanı halil falyalı'ya yönelik olarak yeni bir iddia dile getirildi. Herkesi çekmiş o da. şeklinde konuştu. Veysel şahin'e ait olan kktc'de ne kadar mal. Jun 05, 2021 · halil falyalı. Varsa da kktc'de yaşamıyordur… ** gelelim sadede… Jun 01, 2021 · vahşeti̇n hesabi sorulmali. Jun 01, 2021 · halil falyalı, peker'in "iddiaları" hakkında cüneyt özdemir'e bağlanarak kktc'de hem sağcısı hem de solcusuyla görüştüğünü söylemişti. May 30, 2021 · halil falyalı'nın elinde kimin kasetleri var? Falyalı, mali gücü sayesinde sadece siyaseti değil medya ve kitle örgütlerini de kontrol edip yönetiyor. Sedat peker, kktc'de illegal faaliyetlerde bulunduğu iddia ettiği halil falyalı hakkında, herkesi gidip alıyorsunuz, gidin onu da alın. Veysel şahin'in şuan tutuklu kalmasının asıl sebebi bu falyalı denilen arkadaş. Doğru… 1 mayis i̇şçi̇ bayramini oteli̇nde kutlayan "kahraman solcu bakanlar olduğunu" herhalde bi̇lmeyen yoktur.

Cumhurbaşkanı mustafa akıncı, kutlu adalı cinayeti ve uyuşturucu trafiği ve kara para iddialarının merkezindeki halil falyalı ile ilgili birgün'e konuştu kktc. Falyalı, uzun yıllardır kilit birtakım siyasetçilerle başbakanlar, bakanlarla, soruşturma yapmakla görevli savcılarla yakın ilişki kuruyor.

Posting Komentar

0 Komentar